Poruka

Loading...

MU/FM MULTI SPLIT SISTEM - Multi split sistemi LG

Informacije o proizvodu

LG multi invertorski modeli poseduju vrhunsku energetsku efikasnost zahvaljujući LG BLDC kompresoru, BLDC motoru i razmenjivaču toplote velikog učinka.

 

MULTI F modeli su kompaktniji i lakši u poređenju sa prethodnicima. Smanjenja masa omogućava njihovo lakše prenošenje i ugradnju.

 

Multi F model je bolje dizajniran, tako da je poklopac cevi zatvoren, širina je smanjena za 80 mm, a dubina za 25 mm. Kao posledica toga, jedinicu je moguće instalirati bliže zidu. Servisnom ventilu se može lako pristupiti, pa je omogućeno jednostavno servisiranje spoljne jedinice kada je ona instalirana ispod prozora.

 

Predviđen je za povezivanje jedne spoljašnje jedinice i većeg broja unutrašnjih jedinica. Na raspolaganju su unutrašnje jedinice različitog tipa: zidne, kasetne, kanalske, konzolne, sa različitim kapacitetima i mogućnošću pravljenja velikog broja kombinacija.

 

Mogućnost povezivanja različitih tipova unutrašnjih jedinica na jednu spoljašnju, u skladu sa zahtevima prostora. Izvanredan i za rezidencijalne objekte, hotele, poslovne objekte, prilagodljiv različitim ambijentalnim situacijama.