Poruka

Loading...

UV-C - Neutralizator mirisa

Informacije o proizvodu

UV-C (kratkotalasno ultraljubičasto zračenje) tehnologija se temelji na sinergiji, koja se javlja pri kombinovanju ozona i ultra-ljubičaste svetlosti. Svaka jedinica se nalazi direktno na toku kuhinjskih para i može da ima od 8 do 24 UV-C lampi, sa tim da svaka baza ima 8 lampi. U zavisnosti od potrebne količine ozona, odnosno od potrebnog protoka vazduha koji se izvlači iz kuhinje, ugrađuje se potreban broj baza sa UV-C lampama.

 

Ozon kombinovan sa slobodnim radikalima hidroksila, oba vrlo reaktantna oksidansa, deluju tako što vrše oksidaciju neprijatnih mirisa i masnoća i time trajno menjaju strukturu molekula ovih jedinjenja.

 

Ključne prednosti:

- Visoko efikasna UV-C tehnologija

- Redukcija kuhinjskih mirisa do 90%

- Robusna, kompaktna konstrukcija

- Minimalno održavanje uz trajanje lampi do 14.000 časova

- UV-C lampe su dobro obezbeđene iza panela

- Opciono, samo-dijagnostički sistem UV-C (kratkotalasno ultraljubičasto zračenje) tehnologija se temelji na sinergiji, koja se javlja pri kombinovanju ozona i ultra-ljubičaste svetlosti. Svaka jedinica se nalazi direktno na toku kuhinjskih para i može da ima od 8 do 24 UV-C lampi, sa tim da svaka baza ima 8 lampi. U zavisnosti od potrebne količine ozona, odnosno od potrebnog protoka vazduha koji se izvlači iz kuhinje, ugrađuje se potreban broj baza sa UV-C lampama.