Poruka

Loading...

Od osnivanja 1992. godine prošli smo dug put razvoja do danas, kada se u okviru kompanije nalazi i proizvodni pogon za izradu kanala i opreme za ventilaciju, kao i tim iskusnih ljudi koji može da odgovori na zahteve složenih sistema, savremene gradnje i stanovanja.


Promet kompanije u oblasti prodaje i izvođenja radova uvećava se iz godine u godinu. Jedni smo od lidera na tržištu u prodaji i distribuciji ventilacione opreme svetski poznatih robnih marki, kao što su SOLER&PALAU, DEC, AEROGRAMMI, OLEFINI, PURIFIED AIR, DANFOSS, K-FLEX, CATA, itd.


Iza nas stoji veliki broj zadovoljnih klijenata sa izvedenim sistemima ventilacije, klimatizacije i prečišćavanja otpadnog vazduha, usled čega smo stekli veliko iskustvo iz ovih oblasti. Želja nam je da svakom klijentu ponudimo jedinstveno rešenje usklađeno prema konkretnim zahtevima i potrebama.


Zbog ubrzanog razvoja tehnologije u zatvorenim prostorima se javlja sve više zagađivača vazduha, prilikom pripreme hrane u kuhinjama, usled ljudske fizičke aktivnosti, oslobađanja štetnih isparenja prilikom industrijskih procesa ili proizvodnje. Usled svega toga vazduh zatvorenih prostora postaje sve zagađeniji, pa je neophodno primeniti savremene sisteme ventilacije, klimatizacije i filtracije. Naš cilj je rešenje koje obezbeđuje najkvalitetniji vazduh u zatvorenom prostoru uz maksimalnu uštedu energije.


Kompanija poseduje međunarodno priznat sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2015.