SOLARNA ENERGIJA

 

solarna-kuca-shemasolarnaoprema

 

Srbija ima veliki potencijal za korišćenje ovog vida energije. Snaga sunčevog zračenja je iznad 1400W/m2. Na primer, Beograd ima u proseku 300 sunčanih dana godišnje.

Ušteda je i do 60% energije za grejanje. Leti se može obezbediti 80% potreba za toplom vodom , a zimi izmedu 35% i 50%. Tehnologija je 100% ekološka.

Nudimo Vam najmodernije solarne kolektore i prateću opremu, usklađenu prema Vašoj potrebi. Sa našim solarnim kolektorima dobijate pouzdano visoku iskorišćenost energije za zagrevanje sanitarne vode. Uz kupovinu solarnih setova izrada projekata za termo solarne sisteme je besplatna.

Uložite u solarnu energiju i čuvajte okolinu i Vaš novac.

 

     PLOČASTI SOLARNI KOLEKTORI

 

plocastikolektor

 

Apsorbuju energiju zračenja i transformišu je u toplotnu energiju koja se dalje koristi za zagrevanje sanitarne potrošne vode ili prostorija domaćinstva. Montaža kolektora se može vršiti na krovu, fasadi objekta, dvorištu ili na bilo kom drugom pogodnom mestu. Prilikom montaže solarni kolektor treba okrenuti ka jugu da bi iskorišćenje sunčeve energije bilo veće.

 Tehn. karakteristike...        Cene...

     VAKUMSKI SOLARNI KOLEKTORI

 

vakuumski solarni kolektor

 

Vakumski solarni kolektori omogućavaju iskorišćenje tokom cele godine. Zadržavaju funkcionalnost čak i u lošim vremenskim uslovima. Imaju veliku prednost nad pločastim kolektorima kada se radi o područjima sa manje sunčeve svetlosti i cčešćim lošim vremenskim uslovima.

 Tehn. karakteristike...        Cene...

     BOJLERI I BAFERI

 

bojler

 Tehn. karakteristike...        Cene...

     SOLARNI SETOVI

 

SOLARNISET

 

 

 

Solarni setovi sadrže bojler, solarni kolektor, nosač i opremu za montažu.

 Tehn. karakteristike...        Cene...

KATALOG-SLIKA2

CENOVNIK

cenovnik

Play William Hill Casino download.