KLIMATIZACIJA

FAN-COIL

 

fancoil

 

Uređaj izuzetnog kvaliteta, izrade velike preciznosti, odgovara i najvećim zahtevima na polju sigurnosti i bezšumnosti pogona. Zahvaljujući izvanrednim osobinama, odličan je grejno - rashladni uređaj koji objedinjuje prednosti radijatora, konvektora i klima uređaja. Fan-coil uređaji se izrađuju u više izvedbi. ( stojeći, modeli za ugradnju u spušteni plafon itd )
Preporučuju se za kancelarije,  stambene objekte,  restorane itd.

Fan-coil uređaj je lamelne površine za izmenu toplote, na kom se uz pomoć ventilatora odvija strujanje vazduha date prostorije. U odnosu na standardan radijator, višestruko povećavaju površinu za emitovanje toplote zahvaljujući ojačanjima na cevima za izmenu toplote u vidu učestalih sitnih rebara. Zahvaljujući velikoj površini za izmenu toplote, kao i ventilatoru uz pomoć kog se odvija vazdušno strujanje, uređaj je pogodan i za rashlađivanje prostorija, ukoliko sistemom cirkuliše hladna voda.

Tehn.karakteristike...       Cene...

KANALSKA KLIMA

 

zajedno

 

Pogodna za korišcenje u sistemima klimatizacije vazduha u hotelima, restoranima, kancelarijama. Mogućnost korišćenja svežeg vazduha. Kucišta su proizvedena od kvalitetnog čelika. Uz redovno održavanje dug vek trajanja.

Tehn.karakteristike...        Cene...

KLIMA KOMORE

 

klimakomore

 

Centralne jedinice klima komora proizvode se kao sekcijski sistem i pogodne su i za spoljnu i za unutrašnju ugradnju. Protok vazduha od 800 m3/h do 76.000 m3/h. Dvostruki sendvič panel obezbeđuje zvučnu i termo izolaciju. U klima komore ugrađeni su niskopritisni centrifugalni ventilatori. U zavisnosti od mesta ugradnje, postoje  u nekoliko varijanti i to kao: horizontalne, vertikalne, dvoetažne i kombinovane.

Tehn.karakteristike...       Cene...

ODVLAŽIVAČI VAZDUHA

 

odvlazivac

 

Odvlaživači vazduha efikasno odstranjuju vlagu iz vazduha do 20 litara dnevno. Na prirodan način prečišćavaju vazduh od neugodnih mirisa i plinova, gljivica, bakterija, virusa i ostalih zagađivača. Modeli sa jonizatorom obogaćuju vazduh zdravim negativnim jonima.

Tehn.karakteristike...       Cene...

KATALOG-SLIKA2

CENOVNIK

cenovnik

Play William Hill Casino download.